Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Kαι τώρα τρέχουμε,μάγκες......

Για το Ντόρβερθ της Ολλανδίας αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ, με 20 παίκτες, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετέβη από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Εκεί θα περιμένει ο οδηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Φώτης Κυριακόπουλος, για να μεταφέρει την αποστολή στην τοποθεσία που βρίσκεται το αθλητικό κέντρο, λίγο έξω από το Αρνεμ της Ολλανδίας και απέχει από το Ντίσελντορφ 132 χιλιόμετρα.

Οι 20 παίκτες που αποτελούν την αποστολή είναι οι εξής:

Κυριακίδης, Γλύκος, Κοντρέρας, Μελίσσης, Αραμπατζής, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Γεωργίου, Κονσεϊσάο, Βιεϊρίνια, Βερόν, Ηλιάδης, Βαγγελής, Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Αθανασιάδης, Αναστασάκος, Μπακαγιόκο και ο υπό δοκιμήν Δημήτρης Ρίζος.

Την Τρίτη θα ενσωματωθούν οι Ιβιτς και Κάζμερτσιακ με τους υπόλοιπους, ενώ την Πέμπτη θα προστεθεί ο Χαλκιάς. Ο πρώτος δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει βίζα, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο και ο δεύτερος θα έρθει σήμερα το απόγευμα (σ.σ. 17:00) στη συμπρωτεύουσα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στους Θεσσαλονικείς. Σε ότι αφορά τον διεθνή τερματοφύλακα, ο 34χρονος πορτιέρο ζήτησε λίγες μέρες περισσότερη άδεια, μια και βρισκόταν με την Εθνική στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ σήμερα θα βαφτίσει την κόρη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: