Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Τα φιλικά του ΠΑΟΚ


Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θα δώσει συνολικά 11 ματς μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου. Τα πέντε πρώτα φιλικά θα διεξαχθούν στη διάρκεια της παραμονής του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Συγκεκριμένα στις 9 και 12 Ιουλίου θα γίνουν δυο προπονητικά φιλικά με τοπικές ερασιτεχνικές ομάδες. Στις 14 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Top Oss (Β’ Εθνική Ολλανδίας) με την ομώνυμη ομάδα, ενώ στις 16 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Πόρτο στο σημαντικότερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Τα ματς της πρώτης φάσης της προετοιμασίας θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουλίου όταν ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τη γερμανική Άαχεν στο γήπεδο της Κολωνίας.

Με την επιστροφή στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 27 Ιουλίου στην Κατερίνη τον Πιερικό και στις 2 Αυγούστου στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό.

Το πρώτο φιλικό στην Τούμπα είναι με αντίπαλο την Ουντινέζε στις 6 Αυγούστου, ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα φιλοξενηθεί στο ανακαινισμένο Olimpico της Ρώμης από τη Λάτσιο σε ακόμη ένα σπουδαίο διεθνή φιλικό στις 12 Αυγούστου. Στις 17 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στην Τούμπα τον Ηρακλή, ενώ το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην Κύπρο με αντίπαλο την Ομόνοια στις 21 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: