Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο το νέο ΔΣ της ΠΑΕ


Το νέο ΔΣ της ΠΑΕ, μόλις εγκριθεί η αίτηση από το Πρωτοδικείο και συγκροτηθεί σε σώμα, θα απαρτίζεται από τους Ζαγοράκη Θεόδωρο, Βιολίδη Ηλία, Μανδρίνο Ανδρέα, Μηλιωρίδη Σπυρίδωνα, Μιχαηλίδη Γεώργιο, Ποικιλίδη Παναγιώτη και Φαρλαλή Γεώργιο.
Ολοκληρώθηκε η αύξηση
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι "ολοκληρώθηκε, με μερική κάλυψη, η διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε από την Ε.Γ.Σ. της 21/02/2008 με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης και με δημόσια προσφορά".
Περίπου 250.000 ευρώ μπήκαν στον πρώτο κύκλο της αύξησης. Θα ακολουθήσει νέα γενική συνέλευση, όπου θα αποφασισθεί νέα αύξηση, ενώ θα ζητηθεί και νέα έγκριση από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς για την διάθεση μετοχών στον κόσμο. Αυτή η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται μέχρι να πάψει να έχει αρνητική θέση κεφαλαίων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σύσκεψη για το αθλητικό κέντρο
Σύσκεψη έγινε το μεσημέρι στο δημαρχείο του Αγίου Αθανασίου όπου συμμετείχαν υπεύθυνοι του δημοτικού συμβουλίου, ο Θόδωρος Ζαγοράκης με τους συνεργάτες του από πλευράς ΠΑΟΚ και ο Βασίλης Σεργιαννίδης που θα βοηθήσει οικονομικά στην ανέγερση του αθλητικού κέντρου. Η συζήτηση περιστράφηκε στο τοπογραφικό και τις μελέτες για την κατασκευή του κτιρίου και την έκδοση της σχετικής οικοδομικής άδειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: