Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Σε πανηγυρικό κλίμα η πρώτη του ΠΑΟΚ





Ευχάριστο απόγευμα πέρασαν όσοι παραβρέθηκαν στην πρώτη επίσημη προπόνηση για τη φετινή σαιζόν.Γύρω στις 15.000 φίλαθλοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο της τούμπας.και μια έκφραση αισιοδοξίας ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.Πλήθος νεαρού κόσμου και πολλές γυναίκες έδωσαν άλλο τόνο στην κερκίδα η οποία αποθέωσε τους παίκτες του δικεφάλου.Την παράσταση έκλεψαν τα καινούρια μεταγραφικά αποκτήματα Κοντρέρας και Βιερίνια.Κυριολεκτικά αποθεώθηκαν,όπως φυσικά και το πανάξιο διοικητικό team.

Από εκεί και έπειτα και σε επίπεδο παικτών το παρών έδωσαν συνολικά 16: οι καινούριοι Κοντρέρας, Βιεϊρίνια και Αναστασάκος καθώς και οι παλιοί Βερόν, Μελίσσης, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Βαγγελής, Μπαλάφας, Λάκης, Γλύκος, Κυριακίδης, Ηλιάδης, Αθανασιάδης, Γεωργίου και Σνάουτσνερ.

Οι Ιβιτς, Μπακαγιόκο, Κονσεϊσάο θα ενσωματωθούν αύριο στο πρόγραμμα ενώ ο Κώστας Χαλκιάς θα μεταβεί απευθείας στην Ολλανδία, καθώς το Σάββατο βαπτίζει στην Πάρο την κόρη του.

Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τα μεγάφωνα του γηπέδου της Τούμπας ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν ήδη διατεθεί έχουν ξεπεράσει τα 12.259 που ισοδυναμεί με τον αριθμό των περσινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: