Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Προτίμησε τις πορτοκαλιές της Φρανκφούρτης.....

Η καθυστέρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου να απαντήσει στον ΠΑΟΚ, οδήγησε χτες το μεσημέρι τους ιθύνοντες του Δικέφαλου στην απόσυρση της πρότασης που του είχαν κάνει, όταν εξέπνευσε το τελεσίγραφο που του είχε δοθεί.

Ο Λυμπερόπουλος το έπαιξε… «Γερμανός» και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα του Ζήση Βρύζα χτες το πρωί, ενώ όταν επικοινώνησε με το Φερνάντο Σάντος το μεσημέρι ζήτησε λίγες ώρες ακόμη για να απαντήσει στον ΠΑΟΚ γιατί είπε ότι ήθελε να το σκεφτεί καλύτερα. Εκεί τελείωσαν όλα και ο Δικεφάλος απέσυρε το ενδιαφέρον του.

Γιατί ζητούσε επιπλέον χρόνο ο Λυμπερόπουλος; Στην προπόνηση του Σαββάτου στο καμπ της Άιντραχτ, τραυματίστηκε σοβαρά ο νεοαποκτηθέντας Αυστριακός επιθετικός Κορκμάζ, για τον οποίο είχαν δαπανηθεί 2,3 εκ. ευρώ. Έτσι οι Γερμανοί κινήθηκαν άμεσα για τον Νίκο Λυμπερόπουλο κάνοντας μία πρόταση πολύ ψηλότερη από του ΠΑΟΚ (σ.σ.: πληφορορίες αναφέρουν ότι θα πάρει 1,8 εκ. ευρώ για δύο χρόνια!). Χτες το απόγευμα ο διεθνής Έλληνας επιθετικός αποδέχθηκε την προσφορά της Άιντραχτ η οποία ανακοίνωσε άμεσα την απόκτησή του.

Ο ΠΑΟΚ είχε βέβαια άλλη έτοιμη λύση, η οποία ενδιέφερε την ομάδα πριν τον Λυμπερόπουλο το θέμα του οποίου προέκυψε όταν αποδεσμεύτηκε από την ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν προχωρημένες επαφές με το Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος βρίσκονταν σε ανοιχτή γραμμή με το Ζήση Βρύζα εδώ και πολύ καιρό.

Τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Ζήσης Βρύζας κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες να φέρει στον ΠΑΟΚ στον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών είχε επιτευχθεί προφορική συμφωνία, αλλά η μετακίνηση του παίκτη «κόλλησε» όταν οι Ιταλοί δεν τα βρήκαν με το Βόσνιο για τα χρήματα που του όφειλαν.

Οι σχέσεις του με τους διοικούντες της Αταλάντα δεν υπήρξαν ποτέ καλές και ο ίδιος έχει «ψηθεί» από τον Βρύζα ότι στον ΠΑΟΚ θα είναι… βασιλιάς!

Ο Μουσλίμοβιτς είναι διατεθειμένος να συνεχίζει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ αρκεί ο Δικέφαλος να τον ικανοποιήσει οικονομικά, κάτι που όπως φαίνεται έχει τη διάθεση να κάνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προσφέροντας ένα συμβόλαιο κοντά στα 500.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: