Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Ενδιαφέρον για Νικουλάε.....

Η επιμονή της Αταλάντα στις αρχικές οικονομικές απαιτήσεις της αποτελεί το βασικό εμπόδιο στον δρόμο της απόκτησης του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ετσι όσο οι Ιταλοί δεν πλησιάζουν στα επίπεδα που θέλει ο ΠΑΟΚ (κοντά στις 500.000 ευρώ), στην Τούμπα εξετάζουν και την περίπτωση του 27χρονου διεθνή Ρουμάνου επιθετικού (έπαιξε και στο Euro) Μάριους Νικουλάε.

Ο 27χρονος επιθετικός ανήκει στην Ινβερνές, ενώ οι ετήσιες απολαβές του που αγγίζουν τις 400.000 ευρώ δεν είναι απαγορευτικές για τους Θεσσαλονικείς. Το πόσα χρήματα θα αξιώσει ο σκοτσέζικος σύλλογος για την παραχώρησή του θα κρίνει για το αν είναι εφικτή η μετακίνησή του στην Ελλάδα. Ο Ρουμάνος διεθνής συμμετείχε κανονικά στο EURO, ενώ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, με 35 συμμετοχές και οχτώ γκολ.

Προς το παρόν, ο Σάντος δουλεύει με αυτούς που έχει και το φιλικό της Τετάρτης (16/7, 19:30) με την Πόρτο στο Έρκενσβικ, ένα προάστιο του Ντόρτμουντ, θα είναι ουσιαστικά το πρώτο αξιόπιστο τεστ για την ομάδα, που δημιουργεί στην Ολλανδία. Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Άαχεν στην Κολωνία και την Κυριακή επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

1 σχόλιο:

Sierra Golf. είπε...

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ.
ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η Τ.V;
ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟΥΣ ΔΟΡΑΤΟΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ;
ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥΠΕΡ.
SIERRAGOLF. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΑ ΙΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟ.
ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑΝΟΜΕΝΟΝ ΤΣΟΡΒΑ.
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΕ Σ΄ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΑΙΧΝΙΔΟ ΜΕ ΕΦΑΓΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΩΡΕΣ.
ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΣΙΜΟΣ.