Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Πόρτο-ΠΑΟΚ 1-0.....


Παίζοντας «στα ίσια» την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Πόρτο, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά και αισιοδοξία για τη συνέχεια.Το γκολ που καθόρισε την έκβαση της αναμέτρησης, που πραγματοποιήθηκε στο Ερκενσβικ (σ.σ. 30 χλμ. μακριά από το Ντόρτμουντ), πέτυχε στο 2’ με πέναλτι (σ.σ. καταλογίστηκε σε χέρι του Μελίσση), ο Λούτσο Γκονζάλες.


Ο Σάντος χρησιμοποίησε το σχήμα, που προορίζει για το πρωτάθλημα, σε διάταξη 4-3-3, με τους Σνάουτσνερ σε ρόλο αριστερού μπακ, Μπαλάφα στο κέντρο δίπλα στον Βερόν και Μπακαγιόκο στην κορυφή της επίθεσης. Σ' αυτές τις τρεις θέσεις, θα γίνουν και οι τελευταίες μεταγραφές, με τους Μουσλίμοβιτς και Νικουλάε, να παραμένουν οι δύο υποψήφιοι για την επίθεση.


Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου, ότι οι «δράκοι» στο α' μέρος έπαιξαν με την «καλή» τους 11άδα και όλα τα αστέρια τους, πλην Κουαρέσμα!
Tέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη χορηγική συμφωνία με τον όμιλο εταιριών «VIVARTIA ABEE», συμφερόντων Ανδρέα Βγενόπουλου.Πρόκειται για την προβολή του ομίλου στην εμφάνιση της ομάδας και η συμφωνία είναι για πέντε χρόνια, με συνολικές εισπράξεις 5.500.000 ευρώ για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: