Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Μαζευόμαστε σιγά σιγά.....


Ένα ένα έρχονται τα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.Ο Χιλιανός Κοντρέρας αφίχθη το απόγευμα της Κυριακής στο αεροδρόμιο Μακεδονία και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του δικεφάλου που του έκαναν μια καταπληκτική υποδοχή.

Μπροστά στους οπαδούς ο 30χρονος Χιλιανός στόπερ δήλωσε ότι ήταν "φανταστική η υποδοχή του κόσμου του ΠΑΟΚ. Δεν την περίμενα. Θεωρώ τιμή μου που ήρθα στον ΠΑΟΚ, γιατί είναι μια ομάδα παγκοσμίου φήμης. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται".

Ο διεθνής Χιλιανός μάλιστα θα δώσει κανονικά το παρών στην «πρώτη» το απόγευμα της Τετάρτης (2/7) στο γήπεδο της Τούμπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της σημερινής ημέρας πρόκειται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη Ιταλός αριστερός μπακ με θητεία στο Καμπιονάτο ο οποίος προορίζεται για βασικός. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο εδώ και αρκετό καιρό Ζήσης Βρύζας και Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκονταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Φερνάντο Σάντος. Το αν αυτός θα είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο ή κάποιος άλλος θα φανεί στην πορεία της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: