Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Ποιότητα από τη χώρα του τανγκό


Μετά τις καταπληκτικές εμφανίσεις του Ματίας Βερόν την περασμένη σαιζόν,οι αρμόδιοι των μεταγραφών έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα στην Αργεντινή.Παίκτες ποιοτικοί,με ουσία και λογικό κασέ που θα προσφέρουν στην ομάδα και δεν θα έρθουν για τουρισμό στην Ελλάδα. Με απόλυτη μυστικότητα συμφώνησαν με τη Ρίβερ Πλέϊτ και τον Ρενέ Μάρτιν Λίμα και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο, γεννημένος στις 3 Ιανουαρίου του 1985, Λατινοαμερικανός αγωνίστηκε από τον περασμένο Ιανουάριο στην Μακάμπι Χάιφα ως δανεικός από την Ρίβερ Πλέιτ. Ο Λίμα έχει αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές ομάδες της Αργεντινής, ενώ αποτέλεσε και αρχηγός της ομάδας Νέων της πατρίδας του.

Από το 2004 έως και το 2006 έπαιξε με την Εθνική κάτω των 20 και σε 8 συμμετοχές είχε 2 τέρματα. Εχει ύψος 1.78 και το κασέ του, σύμφωνα με τα ξένα σάιτ, αγγίζει τις 750.000 ευρώ!
Στις 23 Νοεμβρίου του 2003 έκανε ντεμπούτο με τα χρώματα της Ρίβερ Πλέιτ, ενώ από το 2003 έως το 2007 που φόρεσε τη φανέλα της κατάφερε να παίξει σε 47 παιχνίδια, χωρίς να σημειώσει τέρμα.

Αν επιτευχθεί η μεταγραφή ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα Αργεντίνικο δίδυμο στα χαφ με τον Βερόν και με την προσθήκη του Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας θα σφραγίσει τα μετώπισθεν. Απομένει μόνο ένας γκολτζής για να λυθεί και το πρόβλημα στο σκοράρισμα καθως πέρσι πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Κωνσταντινίδης με 4 γκολ και ακολουθούσε ο Μπαλάφας με 3.Κάτι θα κάνει ο Ζήσης για αυτό.Δεν θα το αφήσει έτσι.Λίγο υπομονή,αδέρφια Παοκτσήδες και το χαμόγελο θα επιστρέψει σύντομα στα χείλη μας.Λίγο υπομονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: