Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Πρόταση για Μουμίν από τον Ιωνικό έχει ο ΠΑΟΚ


Οι Νικαιώτες θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον νεαρό άσο του Δικεφάλου, ωστόσο η απόφαση των Θεσσαλονικέων θα καθυστερήσει μερικές μέρες καθώς ο Ζήσης Βρύζας απουσιάζει στο εξωτερικό.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε μια προσπάθεια καταπολέμησης του φαινομένου πώλησης, παραγωγής, ή διάθεσης προϊόντων με το λογότυπο του Π.Α.Ο.Κ. χωρίς την έγγραφη άδειά της με όλα τα νόμιμα μέσα.

Στο μεταξύ, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βλέποντας την κίνηση που υπάρχει στα εισιτήρια διαρκείας αισιοδοξούν ότι φέτος το καλοκαίρι ο αριθμός των διαρκείας θα ξεπεράσει τον περσινό που κυμάνθηκε στα 12.500 διαρκείας.

Ήδη από τα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φύγει περισσότερα από 5.000 διαρκείας και ακόμη βέβαια δεν έχει ολοκληρωθεί και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ο Ζήσης Βρύζας διαπραγματεύεται για την μεταγραφή όχι ενός αλλά τριών ποδοσφαιριστών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κινείται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός χαφ αλλά και ενός σέντερ φορ και οι επαφές έχουν φθάσει στο τελικό τους σημείο για να προκύψουν οι ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: