Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Στη ΣούπερΣπορτ Γιουνάιτεντ ο Σάλμον

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Γκλεν Σάλμον. Ο Νοτιοαφρικανός άσος, που δεν κατάφερε να πείσει τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την αξία του, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΣούπερΣπορτ Γιουνάιτεντ, επιστρέφοντας στην πατρίδα του ύστερα από δέκα χρόνια στην Ευρώπη.

"Είναι υπέροχο να επιστρέφεις σπίτι σου. Ξέρω ότι θα υπάρχει μεγάλη πίεση και ο κόσμος θα περιμένει πολλά από μένα. Έμαθα πολλά στην Ευρώπη, αλλά η ομαδική δουλειά αποτελεί το καλύτερο συστατικό για να κερδίζεις στο ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να σκοράρω, όμως θα ήθελα επίσης να αμύνομαι και να δημιουργώ φάσεις", τόνισε ο Σάλμον.

Στο καλό και να μας γράφεις,ρε συ Γκλεν.Θα δεις και κούτρα μουντιάλ στη πατρίδα σου.Ποιος στη χάρη σου?Ελπίζω να βάλανε μυαλό και να μην επαναληφθούν τέτοια λάθη της τελευταίας στιγμής.Όπως και με τον Κνολ.Και οι δύο ήρθαν με "περγαμηνές" από το Ολλανδικό πρωτάθλημα και είδαμε τα αποτελέσματα.Με Ζήση όμως φέτος δεν μασάμε.Θα μιλήσει εκ'πείρας.Ο Βερόν είναι τρανταχτό παράδειγμα του τι εννοώ.Του Ζήση επιλογή ήταν.

Και ας πάψουν οι βλακείες στα ραδιόφωνα περί Κρέσπο επιτέλους.Μόνο κακό κάνουν στο σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: