Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Με γεμάτο ρόστερ στην προετοιμασία


Κατά τα άλλα πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης μέσα στις επόμενες μέρες ώστε ο Φερνάντο Σάντος στην "πρώτη" της νέας αγωνιστικής περιόδου να έχει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεσή του.

Παράλληλα επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού είναι μέχρι τις 6 Ιουλίου όταν και η αποστολή του "Δικεφάλου" θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία να έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Στον ΠΑΟΚ εξετάζουν δύο τουλάχιστον ποδοσφαιριστές από το Καμπιονάτο ώστε τις επόμενες ημέρες μέσω των επαφών που γίνονται να φανεί αν θα προκύψουν συμφωνίες ή όχι.

Το σίγουρο είναι ότι και σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις του Ζήση Βρύζα στο περιθώριο της απόκτησης του Ιμπραήμ Μπακαγιόκο τρεις είναι οι βασικοί μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ένας αμυντικός, ένας χαφ και ένας αριστεροπόδαρος επιθετικός όπως δεν δίστασε να παραδεχθεί ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ.

Ανοικτά θέματα...

Μεταξύ άλλων στον ΠΑΟΚ ίσως και στην διάρκεια της εβδομάδας που ξεκινάει σήμερα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο του δανεισμού των τριών ποδοσφαιριστών της Πόρτο που βρίσκονται στο στόχαστρο. Των Αντράντε, Κάζμιερτσακ και Βιεϊρίνια με τον τελευταίο να έχει το προβάδισμα.


Μέσα στην εβδομάδα εξάλλου αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιο του Ολλανδού Ρούντι Κνολ ενώ αν και παραμένει στάσιμο στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν για την παραμονή του Ματίας Βερόν.

Τέλος σήμερα κι εκτός απρόοπτου αναμένεται να ανακοινωθεί από το CAS η απόφαση για την υπόθεση Σικαμπάλα. Αυτή σύμφωνα με πληροφορίες θα αναφέρει την δικαίωση του ΠΑΟΚ στην υπόθεση με τον διεθνή Αιγύπτιο και συνάμα την είσπραξη ποσού 1.000.000 ευρώ. Ποσό που προέκυψε βάση της απόφασης που εξέδωσε πριν από μερικούς μήνες η αρμόδια επιτροπή της FIFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: