Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Υπάρχει ποιότητα τελικά....


Έστω και δύσκολα,με τόσες απουσίες και με κόντρα διαιτησία η ομάδα δείχνει ότι τελικά έχει ποιότητα.Και μόνο τυχαία δεν βρίσκεται μόνη δεύτερη στη βαθμολογία.

Ο διαιτητής Δαλούκας από τη Θεσσαλία δεν είδε το... έγκλημα που πήγε να συντελεστεί εις βάρος του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο, όταν οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 85’ με τον Αλβες έπειτα από (πεντακάθαρη) πάσα με το χέρι από τον Ρόκα, αλλά στο τέλος ο «Δικέφαλος» ήταν αυτός που τιμώρησε όλους όσους πίστεψαν ότι το ματς θα τελείωνε ισόπαλο, πανηγυρίζοντας τελικά το 2-1 με γκολ του Αθανασιάδη.


Πάντως κι ο ΠΑΟΚ τελείωσε το ματς με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε για 2ο σερί ματς στο οποίο αγωνίστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία... Σε «στοχοποίηση» του Πάμπλο Γκαρσία αποδίδουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την 2η συνεχόμενη αποβολή του Ουρουγουανού αμυντικού.


«Μόλις είχαμε πετύχει το δεύτερο μας γκολ και οι αντίπαλοι ήθελαν να δώσουν αμέσως συνέχεια στο παιχνίδι. Ο Βερόν πήγε να πάρει θέση κοντά στη σέντρα, όμως εγώ τον σταμάτησα και πήγα στη θέση του, γιατί είχε ήδη κίτρινη. Όταν εκτελέστηκε η σέντρα, εμπόδισα την φάση και πήρα κίτρινη, αυτό το καταλαβαίνω. Μόλις πήρα την κάρτα έσφιξα και δάγκωσα τη φανέλα μου και ο διαιτητής μου έδειξε και πάλι κίτρινη κάρτα, γεγονός που δεν το κατάλαβα καθόλου».
Για ακόμη μία φορά,απίστευτη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Φυλής, καθώς κατέκλυσαν σχεδόν κάθε γωνιά του έτσι κι αλλιώς μικρού γηπέδου του Θρασύβουλου, συμβάλλοντας κι εκείνοι αποφασιστικά από τη μεριά τους ώστε να έρθει μια ακόμα νίκη για τον «Δικέφαλο», η 3η σε εκτός έδρας ματς. Πάντως, τα έκτροπα δεν έλειψαν, αφού ήταν παρά πολλοί εκείνοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που επιχείρησαν και τελικά κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με συνέπεια να δημιουργηθούν επεισόδια και να τραυματιστεί ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ συνελήφθησαν 2 οπαδοί.....
Απώλειες βαθμών για όλους τους αντιπάλους μας με πρώτο και καλύτερο τον Παναθηναϊκό που έχασε άλλους 2 πολύτιμους βαθμούς εντός έδρας.Αυτό που με προβλημάτισε είναι η πολύ καλή απόδοση του Αστέρα και θα έχουμε ένα δύσκολο απόγευμα απέναντι σ’αυτήν την δεμένη ομάδα.Η ΑΕΚ αφού έσπασε τα δοκάρια και έχασε 2 πέναλτυ είναι άξια της μοίρας της.Έκανε επιτέλους και η Ξάνθη γκέλα και ξεφεύγει η ομάδα από τους διώκτες της.Για τους υπόλοιπους δεν μας ενδιαφέρει και πολύ.Και να που πλησιάζει το τέλος του πρώτου γύρου και η συγκομιδή είναι πλούσια.Όχι όμως και το ρόστερ καθώς ο Αναστασάκος δεν μπορεί να καλύψει το κενό του Ζλάταν.Ειδικά στο σύστημα που παίζει η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: