Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Τι είχες Γιάννη,τι είχα πάντα.....


Με την ποινή των τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία για το επεισόδιο με τον Ντιόγο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ουρουγουανός χάνει τα παιχνίδια με Ξάνθη (εντός), Πανσερραϊκός (εκτός), ΟΦΗ (εντός).

Όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό,αλλά δεν θα γίνω γραφικός.Αν πειράξεις παιδί από το λιμάνι αυτά παθαίνεις.Παραδειγματική η τιμωρία του Πάμπλο και να μου το θυμηθείτε ότι δεν θα μείνει μόνο εδώ.Μπήκε στο στόχαστρο και θα του τη φυλάνε και στο μέλλον.

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση για την τιμωρία του Γκαρσία με τρεις αγωνιστικές και περιμένει την εκδίκασή της την ερχόμενη εβδομάδα από την δευτεροβάθμια επιτροπή. Στην Τούμπα ελπίζουν ότι η ποινή θα πέσει κι ο Ουρουγουανός θα παίξει στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Στα αγωνιστικά θέματα,ο Σάντος πιθανότατα θα ξεκινήσει με 4-4-2, με επιθετικό δίδυμο Μπακαγιόκο και Αναστασάκο. «Προερχόμαστε από ένα άδικο αποτέλεσμα και το Σάββατο πρέπει να κερδίσουμε. Με τον Αστέρα έχασα την ευκαιρία στις καθυστερήσεις και θέλω να επανορθώσω», είπε ο 31χρονος φορ.

Τι να σου πω,ρε Ηλία???
Μπορούσες να είσαι ο ήρωας στο πρώτο σου 90λεπτο αλλά δεν πειράζει.Είμασταν άτυχοι.

Από την προπόνηση αποχώρησε ο Χαλκιάς, λόγω χτυπήματος στον τετρακέφαλο, αλλά θα παίξει το Σάββατο.

Στα μεταγραφικά, η Λάτσιο λέει «ναι» για Μακίνουα, αλλά ο ΠΑΟΚ λέει «όχι» για... Κοντρέρας. Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, οι Ρωμαίοι ανταλλάσουν τον Νιγηριανό επιθετικό για τον Κοντρέρας, όμως ούτε ο ίδιος, ούτε ο ΠΑΟΚ συναινούν σε κάτι τέτοιο. Ο «δικέφαλος» δεν είναι σε θέση να πληρώσει τα περίπου τρία εκατομμύρια που τον κοστολογεί και η Λάτσιο βάζει στο παιχνίδι και τον Χιλιανό αμυντικό, ο οποίος την ενδιαφέρει.

Ψάχνουν για Αμερικανάκια οι Ιταλοί,αλλά λάθος πόρτα χτύπησαν.Σιγά μη σας δώσουμε και τον Contreras και τον Veron.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: