Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Αρκετά τα προβλήματα

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Φερνάντο Σάντος, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Τίποτα καινούριο δεν προέκυψε βέβαια στην προπόνηση της Παρασκευής, ωστόσο δεν μπορoούμε να υπολογίζουμε στους τραυματίες Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Ιβιτς, Βιεϊρίνια και Βαγγελή, αλλά και στους τιμωρημένους Βερόν και Γκαρσία.

Ετσι, το κενό είναι μεγάλο στη μεσαία γραμμή και ο Σάντος θα προσπαθήσει να καλύψει τα κενά με όσους παίκτες έχει στη διάθεσή του. Ενδεικτικό της... λειψανδρίας στην Τούμπα, είναι το γεγονός πως για να μπορέσει να γίνει προπόνηση με διπλό, στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Καρασαλίδης, Θεοδωρίδης και Αλεξανδρίδης απ' την ομάδα Νέων.

Τις αγωνίες του Σάντος αφουγκράζεται και ο Ζαγοράκης και ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πήγε χθες για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες στην προπόνηση, θέλοντας με την παρουσία του να κρατήσει τους παίχτες σε εγρήγορση και να καταδείξει τη σπουδαιότητα του αγώνα. Στην Τούμπα πιστεύουν ότι αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει αύριο, θα κλείσει τον πρώτο γύρο δεύτερος, με διαφορά από τον τρίτο.

Αυτό πιστεύουν και οι οπαδοί του και το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο και αύριο. Χθες στη Θεσσαλονίκη ο καιρός ήταν ανοιξιάτικος και στην Τούμπα περιμένουν αύριο πάνω από 25.000 κόσμο.

Θα είναι μια πολύ καλή δοκιμασία για το σύνολο της ομάδας και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να επιφέρει γκρίνιες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: