Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Και άλλη απώλεια βαθμών...


Άλλοι 2 βαθμοί στο καλάθι των αχρήστων,άφησε η ομάδα μας στο πέρασμα της από τις Σέρρες.Το τραίνο έκανε αναγκαστική στάση στις Σέρρες καθώς η ομάδα ήταν σε τραγική κατάσταση.Για πολλούς ήταν το χειρότερο παιχνίδι της φετινής σαιζόν.

Η ομάδα εκτός από ενίσχυση,πιστεύω πως χρειάζεται και αφύπνιση.Ο Σάντος για πρώτη φορά πρέπει να ομολογήσω ότι με εκνεύρισε.Επαναπαύθηκε στο 0-1 από το 8ο λεπτό και η ομάδα υπνωτίστηκε με αποτέλεσμα λίγο μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου να δεχτεί την ισοφάριση.Δεν θέλω να ακούω για περίπτωση οφ-σάϊντ και τέτοια.Αυτά τα λένε οι γριές όταν πίνουν ούζο.Της κοντής ψ…ς,οι μακριές τρίχες της φταίνε.Ο Αναστασάκος ήταν πολύ μόνος του για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.Μπορούσε,ταπεινή μου γνώμη πάντα,να βγάλει τον Μπαλάφα και να βάλει τον Bakayoko πιο νωρίς,γυρίζοντας λίγο πιο πίσω τον Ivic.Πάντως δεν έπρεπε να επαναπαυθεί στο εύθραυστο σκορ που μας στοίχισε αρκετές φορές φέτος.

ΑΕΚ,Αστέρα και Θρασύβουλο που ευτυχώς τη γλιτώσαμε στις καθυστερήσεις.

Πως γίνεται πάντα αυτό το πράγμα με τον ΠΑΟΚ,δεν μπορώ να καταλάβω.Όλοι κοιτάνε να βγάλουνε τα μάτια τους κόντρα στην ομάδα μας και κόντρα στους ανταγωνιστές μας,ξεβρακώνονται.Πήγαμε εμείς και τους αναστήσαμε.

Μόλις η δεύτερη ισοπαλία του Πανσερραϊκού μετά τον Αστέρα που σημειώνουν στο γήπεδο τους.

Όσο για το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις,δυστυχώς για μας ήταν πέναλτι.Ανόητο μεν,σπρώξιμο δε,που ο Βραζιλιάνος αμυντικός θέτει υποψηφιότητα για όσκαρ 1ου ρόλου στην ταινία «ο ελεύθερος σκοπευτής».

Θα μου πεις καλά έκανε αυτός,τη δουλειά του έκανε….

Το ερώτημα είναι αν δινόταν ή όχι.

Και αν θα δινόταν υπέρ του Θρασύβουλου σε αντίστροφη περίπτωση?

Η συγκομιδή πάντως του πρώτου γύρου ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Ήταν πέρα από κάθε προσδοκία.Ας ελπίσουμε ότι θα βαδίσει η διοίκηση στη πορεία που χάραξε και θα ενισχυθεί η ομάδα στις θέσεις που πονάει.Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν τις καλύτερες επιλογές.

Καλές γιορτές λοιπόν,και καλή χρονιά για τις οικογένειες μας και την ομαδάρα μας.

Τα λέμε το 2009….

Δεν υπάρχουν σχόλια: