Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Πάμε για διπλό....


Χωρίς έξι βασικούς παίκτες θα αγωνιστούμε κόντρα στον Θρασύβουλο. Τα προβλήματα ήταν γνωστά, αφού εδώ και καιρό δεν υπολόγιζε στους Βιεϊρίνια και Βαγγελή, ενώ πρόσφατα τέθηκαν εκτός οι Κοντρέρας και Μουσλίμοβιτς και ο Ίβιτς που είναι τιμωρημένος. Ο Σάντος είχε στη διάθεσή του 19 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές και τους πήρε όλους στην αποστολή.
Δεν νομίζω να παίξει η ομάδα κλειστά για να κυνηγήσει το αποτέλεσμα.Παρά τις απουσίες η ομάδα πρέπει να αποδείξει ότι κυνηγάει το κάτι παραπάνω.Είναι μία καλή δοκιμασία,ώστε να βγάλουν και άλλοι τα κάστανα από τη φωτιά.Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και θα αποδείξει ότι η ομάδα του μόνο τυχαία δεν βρίσκεται εδώ....

Το πρώτο «ναι» για το άνοιγμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, δόθηκε... Στην Τούμπα ενημερώθηκαν ότι η επιτροπή κεφαλαιαγοράς ενέκρινε την αύξηση κεφαλαίου κατά 22,3 εκατομμύρια ευρώ και την ερχόμενη εβδομάδα ο Ζαγοράκης θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να ρίξει το μπαλάκι στους φίλους του ΠΑΟΚ.

Η έστω και μερική κάλυψη της αύξησης, είναι ζωτικής σημασίας για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να μπορέσει να συμμετάσχει στις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Στο περιθώριο της τελευταίας γενικής συνέλευσης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Βιολίδης, είχε επισημάνει ότι για τον ΠΑΟΚ η προθεσμία εκπνέει στις 26 Ιανουαρίου και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα βρεθεί λύση.

Τέλος,στη Βουλγαρία για να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστή που προτάθηκε πήγε ο Ζήσης Βρύζας.

Στη Σόφια έγινε το παιχνίδι Λοκομοτίβ - Λέφσκι, για το Κύπελλο, το οποίο κέρδισε η Λέφσκι με 2-1, με γκολ του 19χρονου αριστερού μεσοεπιθετικού, Ζοαοζίνιο και του 20χρονου διεθνούς χαφ, Ντιμιτρόφ.

Και οι δύο παίζουν σε θέσεις για τις οποίες ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτες, ενώ ο Ντιμιτρόφ απασχόλησε τον «Δικέφαλο» και πριν από δύο χρόνια.

Ζήση γερά και πλήρωσε ακριβά,
τρέλα έχουμε άφθονη,θα βρούμε και λεφτά....

Δεν υπάρχουν σχόλια: