Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ 1-0



Τραίνο ασταμάτητο ο ΠΑΟΚ.....

Ο νόμος της Τούμπας ξαναμίλησε.

Παρά τις απουσίες του Πάμπλο και του Ζλάταν η ομάδα έπιασε πολύ καλή απόδοση σε ένα γήπεδο που θύμιζε βάλτο.Μας βγήκε η ψυχή βέβαια καθώς ο τερματοφύλακας της Skoda ήταν σε εξαιρετική μέρα.Και εκτός από το ψιλόβροχο που φάγαμε,φάγαμε και δυο σακούλες σπόρια απ'το άγχος καθώς το παιχνίδι θύμιζε πολύ το ματς με τον Αστέρα.

Ο Μίκαελ Γκσπούρνικ ήταν ανίκητος, καθώς σταμάτησε τα σουτ του Λάκη (6΄ και 25΄), την κεφαλιά του Μάρκος Αντόνιο (19΄) και την προσπάθεια του Μπαλάφα (40΄). Ακόμα, όμως, κι όταν δεν μπόρεσε να αντιδράσει, βρήκε βοήθεια από το... δοκάρι, στο οποίο προσέκρουσε η μπάλα στην (δεύτερη) κεφαλιά του Μάρκος Αντόνιο, στο 33΄.

Ικανότατος και τυχερός,ήταν αποφασισμένος να δικαιώσει όλους όσοι τον θεωρούν κορυφαίο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος.

Ο Μπακαγιόκο όμως δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο,αποδείχτηκε η «χρυσή αλλαγή» για την ομάδα.Παραβίασε επιτέλους την εστία της Ξάνθης και έτρεξε προς τη θύρα 4 να τους αφιερώσει το γκολ....

Η κερκίδα των επισήμων είχε κέφια και τα συνθήματα δίναν και παίρναν.Παρά το ψιλόβροχο,το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο προς τιμήν μας για άλλη μια φορά.....

Τα μούτρα του Κασναφέρη είναι τελικά πολύ προκλητικά.Αρκούσε ένα βλέμμα του στη κερκίδα για να ακούσει τα μπινελίκια του ασταμάτητα.Δεν έκατσε στιγμή στο πάγκο και ήταν φυσικό να ακούσουν βρισιές και αυτός αλλά και ο ασχημομούρης Λαμπριάκος που τραυμάτισε τον συμπαίκτη του Παπαδημητρίου.Μόνο αυτός μπορούσε να το κάνει αυτό.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία του και σε συνδυασμό με την «γκέλα» του Ολυμπιακού δικαιούται να κάνει... τρελά όνειρα τίτλου. Ο «Δικέφαλος» πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στην επικίνδυνη Ξάνθη και το κλίμα στην Τούμπα είναι κάτι περισσότερο από εξαιρετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: