Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Βαριά καμπάνα απο την Superleague...


107.500 ευρώ πρέπει να βγουν από τα ταμεία της ΠΑΕ γιατί κάτι μαλακισμένα δεν εννοούν να βάλουν μυαλό.Οι κάφροι που τα έκαναν μαντάρα με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο θα καμαρώνουν περήφανοι που απέδειξαν με τον τρόπο τους πόσο αγαπάνε την ομάδα και δεν χαμπαριάζουν από μπάτσους και από αντίπαλους φιλάθλους.



Κωλοπαίδια,μαζί με αυτό το πρόστιμο σε 8 αγωνιστικές ,ξεπεράσαμε το ποσό των 200.000 ευρώ.Τα 2/3 δηλαδή του συμβολαίου πχ του Εστογιάνοφ.Και όλα αυτά για μαλακίες.Για καγκουριλίκια μιας περασμένης εποχής.




Συγκεκριμένα το πρόστιμο έχει ως εξής:




Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της λίγκας δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις λοιπές αποδιδόμενες σ΄ αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.




Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ α) Την πειθαρχική χρηματική ποινή των εκατό χιλιάδων (100.000,00) ευρώ για τις α΄, β΄, γ΄, δ΄ και ια΄ πράξεις με την μορφή εκτεταμένων επεισοδίων των εδ. β΄ και γ΄ της παρ. 4 του άρθρου 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ, β) Την πειθαρχική χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ για τις ε΄, στ΄ και ζ΄ πράξεις (εξυβρίσεις) και γ) Την πειθαρχική χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για τις θ΄ και ι΄ πράξεις (ρίψεις πυρσών και μικροαντικειμένων).
Καθορίζει συνολική πειθαρχική χρηματική ποινή εκατόν επτά χιλιάδων πεντακοσίων (107.500,00) ευρώ".




Ξεκολλάτε ρε,φτάνει πια....




Δεν μας τιμάει,ηλίθιοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: