Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Εποχές "Βουλινού"...














Ηρακλής και ΠΑΟΚ, μοιράστηκαν βαθμούς μετά το 1-1, όμως τις (αρνητικές) εντυπώσεις τις πήραν εξ ολοκλήρου οι οπαδοί! Για άλλη μία φορά οι σκηνές βίας αμαύρωσαν την εικόνα ενός πολύ ωραίου αγώνα στο αγωνιστικό του κομμάτι.

Τρεις ώρες πριν από τη έναρξη του αγώνα οι δρόμοι γύρω από το Καυτανζόγλειο μετατράπηκαν σε... ρινγκ, με οπαδούς των δύο ομάδων να μονομαχούν σώμα με σώμα. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ υπήρξαν πέντε τραυματίες, ένας οπαδός του Ηρακλή υπέστη εγκαύματα στο χέρι από πυρσό, ενώ η ΕΛ.ΑΣ έκανε χρήση δακρυγόνων για να «διαλύσει» τους οπαδούς του «δικέφαλου» που πλησίασαν το πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες.

Αν είναι δυνατόν,χημικά έξω από την κερκίδα των επισήμων,την ώρα που έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ.

Στο Καυτανζόγλειο βρέθηκαν περίπου 6.000 οπαδοί των φιλοξενούμενων, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε πάρει επισήμως 1.500 εισιτήρια. Ο Ηρακλής, μάλιστα, δεν άνοιξε τα εκδοτήρια για να μην προσέλθουν περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ κι η αστυνομία έστησε «μπλόκο» στην οδό Αγίου Δημητρίου για να μην περάσουν όσοι δεν είχαν εισιτήριο.

Εκεί, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν «ντου» στους αστυνομικούς, στη συνέχεια έσπασαν μία πόρτα του γηπέδου και ακολούθησαν συμπλοκές στις εξέδρες με άνδρες των ΜΑΤ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί των δύο ομάδων έκαναν... βόλτες στο ταρτάν και το ματς διεκόπη για ένα λεπτό.

Δηλαδή τι περιμέναν??? Κάτι διαφορετικό???

Ο όλος σχεδιασμός και τα μέτρα που έλαβαν ήταν γελοία.....
Ακόμα και τα εισιτήρια που εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής ήταν μία προκλητική γελοιότητα....
Ας μην δίνανε καθόλου ή ας έδινε έναν ικανοποιητικό αριθμό για να μην πυροδοτούνταν η ατμόσφαιρα.Έγινε το αναμαινόμενο.Όχι ότι θέλω να καλύψω τους κάφρους τους δικούς μας,αλλά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια..... Τι περιμένανε???

Το αγωνιστικό μέρος, στιγματίστηκε από την διαιτησία του Κώστα Παπασταμάτη.

Δεν θα κάτσω να αναφερθώ ποιον αδίκησε και ποιον ωφέλησε.Ήταν τραγικός και απορώ πως τον επανέφεραν στην Super league μετά τον υποβιβασμό του στην Β'εθνική...

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ήταν εκτός εαυτού μετά από το τέλος του χτεσινού αγώνα. Μπήκε στα αποδυτήρια σαν μαινώμενος ταύρος και δεν μπορούσε κανένας να τον ηρεμήσει! Για 10 περίπου λεπτά κλωτσούσε ότι έβρισκε μπροστά του και ωρύονταν σε τρελός. Ο Βόσνιος τα είχε με τον εαυτό του και τις ευκαιρίες που έχασε, κάποια από τις οποίες αν αξιοποιούσε ο ΠΑΟΚ θα έφευγε νικητής χτες από το Καυτανζόγλειο.

Σε μία φάση του δευτέρου ημιχρόνο σε μία διεκδίκηση της μπάλας δέχθηκε μία γονατιά στο στήθος και διπλώθηκε πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο. Έκανε εμετό μέσα στο γήπεδο, έκανε ξανά την ώρα που οι γιατροί έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες και τον έβγαλαν από τον αγωνιστικό χώρο, και παρότι του συνέστησαν να γίνει αλλαγή αυτός ήταν ανένδοτος! «Θα παίξω όπως και να έχει…», είπε στους γιατρούς και ξαναμπήκε στο γήπεδο, με ακόμη μεγαλύτερο πάθος! Μπορεί να έχασε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες, αλλά αυτή η αυταπάρνησή του και το πάθος που δείχνει δεν μπορεί παρά να σκλαβώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ…

Όσο για τη γκολάρα του Μαλεζά,δεν υπήρχε περίπτωση σ'αυτό το κόρνερ να μην μπει γκολ.
Οι οπαδοί έσπρωχναν την ομάδα με τον παλμό τους,αλλά θα μπορούσε να αποτραπεί η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: