Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Κλήθηκε σε απολογία ο Γκαρσία για βιαιοπραγία

Κλήθηκε σε απολογία ο Γκαρσία για βιαιοπραγία

Το κατηγορητήριο είναι βαρύ και ο Γκαρσία κινδυνεύει με ποινή από 3 έως 8 αγωνιστικές. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτηρίζει άδικη την κλήση του Γκαρσία, θεωρώντας ότι έπρεπε να κληθεί σε απολογία και ο Ντιόγκο για την αγκωνιά που έδωσε στον Γκαρσία στο 40΄ με αποτέλεσμα να του σπάσει τα δύο μπροστινά του δόντια, η οποία επίσης φαίνεται στο βίντεο. Υπάρχει περίπτωση ο ΠΑΟΚ να «απαντήσει» με καταγγελία στον αθλητικό δικαστή για την αγκωνιά Ντιόγκο. Ο Γκαρσία θα απολογηθεί την Πέμπτη.

"Πάγωσαν" με Κοντρέρας

Ο Κοντρέρας επέστρεψε από την Ισπανία και υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι ο Χιλιανός υποφέρει από συμπιεστικό κάταγμα του βραχίονος και διάταση στον αρθρικό θύλακο.

Όσο για την διάρκεια της αποθεραπείας του εκτιμάται να διαρκέσει περίπου στις τρεις εβδομάδες. Μέχρι τότε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα ακολουθεί πρόγραμμα εκγύμνασης στο γυμναστήριο, ενώ σε 7-10 μέρες θα μπορεί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο.

Νοκ άουτ και ο Δάρλας!

Ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον κράτησε μακριά από τις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα, αλλά βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα. Και χτες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αυτή τη φορά σε έντονους ρυθμούς, αλλά και πάλι δεν μπήκε στο πρόγραμμα όλης της ομάδας. Έτσι τέθηκε νοκ άουτ για το ματς με τη Λάρισα, καθώς θα προφυλαχτεί για να είναι πιο έτοιμος για τη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: