Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Ζλάταν αλάνι....


Η μοίρα τα κανόνισε έτσι ώστε αυτό το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ να θυμίζει τις ένδοξες στιγμές της δεκαετίας του ’70 και του ’80 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τότε που οι αγώνες της με τον Ολυμπιακό έκριναν συνήθως σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή.
Ο Μάρκος Αντόνιο φαίνεται ότι κερδίζει... πόντους σε σχέση με τον Αραμπατζή για τη θέση του βασικού! Ο Αραμπατζής έχει να ξεκινήσει σε αγώνα πρωταθλήματος από τις 29 Απριλίου 2007, ο Σάντος τον είχε στις πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας με τους βασικούς, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά μάλλον είχε τις αμφιβολίες του. Κι έτσι, ετοιμάζεται να ξεκινήσει στο Καραϊσκάκη σε ρόλο δεξιού μπακ τον Μάρκος Αντόνιο!Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αποκτήθηκε ως κεντρικός αμυντικός από την Οσέρ, αλλά ο Σάντος, που τον γνωρίζει καλά από τη θητεία του στην Λεϊρία και στη Ζιλ Βιθέντε, πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει και στο δεξιό άκρο της άμυνας (πάνω στον Λέτο, εφόσον ξεκινήσει αυτός), έναν ρόλο, που τον έπαιξε πέρσι σε κάποια ματς στη Γαλλία.Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει την Κυριακή δύο ?πραγματικούς? μπακ, που θα αφοσιωθούν στα αμυντικά τους καθήκοντα, αφού πιστεύει ότι η δύναμη του Ολυμπιακού είναι στα άκρα. Γι΄ αυτό στέλνει τον Σνάουτσνερ αριστερά, για να παίξει πάνω στον Γκαλέτι και προτιμά τον (δυναμικό και καλό στο ατομικό μαρκάρισμα) Μάρκος Αντόνιο για τη δεξιά πλευρά, αντί του Αραμπατζή.
Ο φετινός ΠΑΟΚ αποδεικνύει ότι δεν είναι απλά μια ομάδα... πυροτέχνημα στο πρωτάθλημα. Στο Καραϊσκάκη, όμως, θα αποδείξει εάν μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Εάν αντέξει, σταθεί όρθιος και (τουλάχιστον) δεν χάσει, θα παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας με την συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος και θα δείξει ότι όλα είναι πιθανά. Γιατί, όχι, ακόμα και η κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ζλάταν αλάνι,.@.@ το λιμάνι....
Ζλάταν αλήτη, .@.@ τους το σπίτι....

Δεν υπάρχουν σχόλια: