Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Τυφλή εμπιστοσύνη στην πορεία που χαράξατε...


Έντονα άφησε τα σημάδια του στον ΠΑΟΚ το παιχνίδι Κυπέλλου με το Μακεδονικό. Δεν αναφερόμαστε στην κακή απόδοση του ΠΑΟΚ ( αυτό που μένει η πρόκριση που τόσο πολύ είχε ανάγκη η ομάδα ) αλλά στο γεγονός ότι η ομάδα στη χθεσινή προπόνηση θύμιζε νοσοκομείο.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως το μυαλό των «ασπρόμαυρων» βρίσκεται στο ματς του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Μουσλίμοβιτς και Μπακαγιόκο πρόκειται να κληθούν από τον προπονητή τους στον ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, να κάνουν ό,τι δεν μπόρεσαν οι προκάτοχοί τους στην επίθεση της ομάδας τα πέντε τελευταία χρόνια...

Να σκοράρουν σε εκτός έδρας ματς κατά του Ηρακλή και να οδηγήσουν με αυτό τον τρόπο τον «Δικέφαλο» στην πρώτη νίκη του επί του «Γηραιού» τα τελευταία 11 χρόνια!

Η απόφαση του Ηρακλή να μην ανοίξει εκδοτήρια στο Καυτανζόγλειο για ν’ αποφύγει μεγαλύτερη παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ, προκάλεσε μπελάδες στην Τούμπα.
Τα 1.500 που έδωσε ο Ηρακλής ήταν ελάχιστα για να καλύψουν τη ζήτηση, τα περισσότερα δόθηκαν στους οργανωμένους οπαδούς, ενώ περίπου 400 εισιτήρια που βγήκαν σε εκδοτήριο στην Τούμπα, έφυγαν μέσα σε 20 λεπτά!

Τέλος χαρακτηριστική ήταν η πρώτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Ζήσης Βρύζας από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα του στην ΠΑΕ.

Στην εισαγωγή των τοποθετήσεών του, ο πρώην διεθνής άσος, είπε: «Κάναμε ένα προγραμματισμό με ξεκάθαρες ιδέες, με το τι θέλαμε. Στηρίξαμε τον προπονητή μας, κάναμε αλλαγές στο ρόστερ, με σκεπτικό να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα μπορείς να την εμπιστεύεσαι. Θα έχει παίκτες που μπορούν να σου δίνουν τις εγγυήσεις, με το ποδοσφαιρικό σκεπτικό τους και την ποδοσφαιρική τους αξία.

Βρισκόμαστε στο 1/4 του πρωταθλήματος, ακόμα δεν καταφέραμε τίποτα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και σίγουρα υπάρχουν και κάποια θετικά στοιχεία σε όλη την πορεία. Η ομάδα δείχνει ότι μπορούμε να την εμπιστευόμαστε».
«Έχουμε ρεαλιστική ομάδα, που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: