Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

«Κλειδώνει» (και) τον Μαλεζά!


Το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ φρόντισε να δέσει όλους τους μικρούς με μακροχρόνια συμβόλαια, για να μην τρέχει την τελευταία στιγμή. Γεωργίου, Αθανασιάδης, Μπαλάφας και Αραμπατζής, που έμεναν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι υπέγραψαν καινούργια συμβόλαια μέχρι το 2012.
Με τα συμβόλαια, που έληγαν το 2010, η ΠΑΕ δεν ασχολήθηκε, αλλά σύντομα θ' ανοίξει κι αυτόν τον φάκελο, για χάρη του Στέλιου Μαλεζά.

Ο 23χρονος αμυντικός, που αποκτήθηκε το 2003 από τα τοπικά της Πιερίας (ΑΕ Ποντίων Κατερίνης) κέρδισε φέτος την εκτίμηση του Σάντος και μία θέση στην 11άδα.
«Είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης από τους περσινούς», είπε ο Πορτογάλος πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στα τελευταία τρία παιχνίδια τον προτιμά για παρτενέρ του Κοντρέρας, παρά το γεγονός ότι στα τελευταία δύο ο Μάρκος Αντόνιο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ήταν διαθέσιμος.

Η διοίκηση σκοπεύει να καλέσει σύντομα τον Μαλεζά για να συζητήσουν για την επέκταση του συμβολαίου του, όχι τόσο γιατί φοβάται μην τον χάσει, μια και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2010, αλλά για να τον επιβραβεύσει για την προσπάθειά του, καθώς μέχρι τώρα παίζει με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει, όταν πριν από τρία χρόνια είχε επιστρέψει από τον δανεισμό του στον Ηρόδοτο.

Από τα συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανανεώσει μόνο αυτό του Ηλιάδη. Στον 22χρονο μέσο, που φέτος δεν έχει συμμετοχές, προτάθηκε επέκταση με μειωμένες αποδοχές και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει σοβαρή διαπραγμάτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: