Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-0



Αν ψάξουμε για κερδισμένο, θα βρούμε, μόνο τον κόσμο που δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα και με τον παλμό του έσπρωχνε τον «Δικέφαλο» προς τη νίκη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν θλιβερό. Κακοποίηση του ποδοσφαίρου, με δύο ομάδες που δεν είχαν πλάνο στην ανάπτυξη, ούτε φαντασία.

«Θάλασσα» ο Κύρκος

O διαιτητής, Δημήτρης Κύρκος, τα έκανε «θάλασσα» σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης... Λες και... ήθελε να συναγωνιστεί στα λάθη τους ποδοσφαιριστές. Ο Ηπειρώτης διαιτητής δεν «είδε» δύο πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα!

Στο 22ο λεπτό ο Σπυρόπουλος ανέτρεψε τον Μουσλίμοβιτς, όταν ο Βόσνιος βρέθηκε σε θέση για γκολ απέναντι από τον Τζόρβα, ενώ στο 53’ ο Σνάουτσνερ ανέτρεψε αντικανονικά τον Μάντζιο.
Και στις δύο περιπτώσεις ο διαιτητής έπρεπε να... στήσει την μπάλα στην «άσπρη βούλα». Επίσης ο 34χρονος ρέφερι, ήταν κακός και στον πειθαρχικό έλεγχο.

Στο 46’ δεν απέβαλλε (κακώς) τον Βερόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χτύπημα στον Μάτος. Στο δεύτερο ημίχρονο (68’), σε φάση με τους ίδιους «πρωταγωνιστές» ο Κύρκος... χαρίστηκε στον Μάτος που τράβηξε τον αντίπαλό του.
Ο Βραζιλιάνος μέσος έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα...

Κακή απόδοση για τον διαιτητή από την Ήπειρο που έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ με αχρείαστα σφυρίγματα έβαλε το... χεράκι του για να παρακολουθήσουμε ένα αργό και βαρετό ματς...

Kάκωση στα πλευρά ο Πάμπλο Γκαρσία

Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός μέσος αισθάνθηκε έντονη δύσπνοια κατά τη διάρκεια του αγώνα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, για να διαπιστωθεί λίγο αργότερα το πρόβλημα στα πλευρά.

Άλλος ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ άφησε τη ζωή του κοντά στη μεγάλη του αγάπη...

Ο 70χρονος άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης και συγκεκριμένα έξω από τη θύρα 6 την ώρα που αποχωρούσε από το γήπεδο και παρά την επέμβαση του ΕΚΑΒ, εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Σαστισμένος ο πάγκος του Παναθηναϊκού παρακολουθούσε το πέταλο της θύρας 4 ενώ αρκετές φορές ο Νίνης με τον Καραγκούνη ήταν εριστικοί.....
Για αυτό και οι δηλώσεις του Καραγκούνη μετά το τέλος του αγώνα για την ατμόσφαιρα που ζήσαμε για ακόμη μια φορά στο γήπεδο της Τούμπας...

Το μόνο θετικό είναι ότι η άμυνα της ομάδας απέδειξε ακόμα μία φορά τη συμπαγή της κράση ακόμα και με την απώλεια του Κοντρέρας αλλά αυτό που θα πρέπει να ανησυχεί την οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι η δυσκολία στο σκοράρισμα.Ο Μουσλίμοβιτς χρειάζεται ενίσχυση καθώς πλέον είμαστε προβλέψιμοι.Δεν μπορεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά μόνος του όσο ικανός και να είναι.Τον Δεκέμβριο θα πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα οπωσδήποτε...

Σίγουρα το έχουν αντιληφθεί οι υπεύθυνοι και τους εμπιστεύομαι.Φαντάζομαι πως ήδη γίνεται αναζήτηση για επιθετικούς ώστε όταν θα έρθει η ώρα να είναι έτοιμη η διοίκηση για τις καλύτερες επιλογές.......

Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να πει στον καλοαναθρεμένο και θρασύτατο Κώστα Αντωνίου όταν τα ευρώ του Πατέρα, του Βγενόπουλου και των υπολοίπων ευνοημένων του Ελληνικού δημοσίου δε χτίζουν ομάδες. Ο γενικός αρχηγός του Παναθηναικού θέλησε να εκμεταλλευτεί την άψογη φιλοξενία του ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία. Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ που εκείνη τη στιγμή έβγαινε από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ όπου είχε επισκεφθεί παίκτες και προπονητές.

Ο Ζαγοράκης ενοχλήθηκε σοβαρά από τη στάση του Αντωνίου και εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον γενικό αρχηγό του Παναθηναικού που σαφώς και δεν είχε παράπονα από τη διαιτησία αλλά προσπαθούσε να επηρεάσει καταστάσεις για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ προσπάθησε να εγκαλέσει στην τάξη τον Αντωνίου και όταν διαπίστωσε ότι οι θεατρινισμοί δεν είχαν τέλος :

“Πρέπει να ντρέπεστε να μιλάτε για διαιτησία. Έχετε σκορπίσει εκατομμύρια δεξιά κι αριστερά και δε μπορείτε να πετύχετε τίποτε. Δε κάνουν τα λεφτά τις ομάδες. Σοβαρευτείτε και σεβαστείτε το χώρο που σας φιλοξενεί. Αντί να λέτε ευχαριστώ που φύγατε με αυτό τον τρόπο από την Τούμπα θέλετε να επηρεάσετε καταστάσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ. Εδώ τέτοια πράγματα δε θα κάνετε”. Ο τόνος και το ύφος του Ζαγοράκη δεν επέτρεψαν στον Αντωνίου να πει ούτε κουβέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: