Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Ποικιλίδης: "Θέλουμε να είμαστε κοντά στον κόσμο"

Ασχολίαστη άφησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την επικριτική ανακοίνωση (για πρώτη φορά επί διοίκησης Θοδωρή Ζαγοράκη) που εξέδωσαν 49 σύνδεσμοι του Δικέφαλου, με την οποία διαφωνούν κάθετα με την απόφαση της διοίκησης να μην δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι.

"Θέλουμε η διοίκηση να βρίσκεται πάντα κοντά στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε δίπλα στον κόσμο και κάνουμε πράξη αυτό που είχε πει και ο πρόεδρος από την πρώτη στιγμή. Προσωπικά έχοντας αυτή την ευθύνη θέλω να συνομιλώ με τον κόσμο τον απλό, αλλά και τον οργανωμένο. Βλέπουμε ότι σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε, βρίσκουμε συμπαραστάτες στα πρόσωπα όλου αυτού του απλού κόσμου.
Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η διοίκηση με μπροστάρη τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο κόσμος έδειξε την στήριξη του. Από πέρυσι κιόλας μολονότι η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε να είναι. Πιστεύω ότι φέτος είμαστε αγωνιστικά σε καλύτερο δρόμο. Συνεχίζουμε στον στόχο που έχουμε βάλει ως διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα".

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης αναφέρθηκε στο ηλεκτρονικό εισιτήριο που θα ισχύσει για πρώτη φορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα. Πρέπει ο κόσμος να έρθει νωρίτερα στο γήπεδο γιατί σε όλες τις θύρες για πρώτη φορά θα λειτουργήσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Μηχανογραφικά θα βγαίνει το εισιτήριο ακόμη και από τα εκδοτήρια. Ο φίλαθλος θα δείχνει την ταυτότητα του για να αγοράσει εισιτήριο. Επειδή θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά τα τουρνικέ στο σύνολο τους, ίσως υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση για τον κάθε φίλαθλο που θα μπαίνει στο γήπεδο. Καλό θα είναι λοιπόν να προσέρχεται ο κόσμος, όσο νωρίτερα γίνεται. Οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν το παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: