Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Ο Ζλάταν πήρε το όπλο του.....



Κάποτε τέτοια ματς στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ δεν προσφέρονταν για... καρδιοπαθείς, όμως ο φετινός «δικέφαλος αετός» είναι φτιαγμένος για υψηλές πτήσεις. Η ομάδα του Σάντος έκανε... περίπατο κόντρα στον Λεβαδειακό (3-1) και πλέον βλέπει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα σε απόσταση μόλις ενός βαθμού!

Μεγάλος πρωταγωνιστής σε μια ακόμα αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος με τα δύο τέρματα που σημείωσε, έφθασε συνολικά τα τέσσερα στο φετινό πρωτάθλημα.
Σκόραρε και ο Μπακαγιόκο, στο πρώτο ματς που πήρε φανέλα βασικού από τον προπονητή του...

Η μόνη ομάδα αήττητη της Super-league και μόνη δεύτερη πίσω από τον Ολυμπιακό οδεύει με τις μηχανές να δουλεύουν στο μάξιμουμ.Αν εξαιρέσεις το τραγικό λάθος του Χαλκιά όλα ήταν τέλεια μέχρι και νεόνυμφους είχαμε στο γήπεδο.Πάμε παληκάρια,μη σταματάτε.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι κυπέλλου hellas online με αντίπαλο τον Μακεδονικό την Τρίτη θα μείνουν οι Σέρζιο Κονσεϊσάο και Κώστας Χαλκιάς, λόγω προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

1 σχόλιο:

Stepas είπε...

Να λοιπόν που μπορούμε να παίξουμε και ωραία μπάλα! Πραγματικά όμορφη ατμόσφαιρα στην Τούμπα και καλό ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ για περίπου 50 λεπτά.

Αγωνιώ για το ματσάκι με τη γριά. Αν δεν ηττηθούμε ούτε στο Καυτατζόγλειο θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το ψιλοφοβάμαι όμως το ματς...