Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Oι παραδόσεις είναι για να σπάνε.....


Στο Ηράκλειο, ο ΠΑΟΚ έσπασε μία παράδοση 24 χρόνων, όταν κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά σε πρεμιέρα πρωταθλήματος εκτός έδρας, από τον Σεπτέμβριο του 1984. Κι αυτή την Κυριακή, στην Τούμπα θέλουν να σπάσουν άλλη μία παράδοση, που κρατάει 14 χρόνια.


Από το 1994, έχει να ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ με δύο νίκες στο πρωτάθλημα. Την τελευταία φορά που το κατάφερε ξεκίνησε με δύο νίκες στην έδρα του, με Καβάλα (4-0) και Ξάνθη (2-0). Είχε ακόμη πρόεδρο τον Θωμά Βουλινό, προπονητή τον Aρι Χάαν και ποδοσφαιριστή τον Θόδωρο Ζαγοράκη!


Προσωπική μου άποψη είναι ότι το ντέρμπι της Κυριακής είναι προδεδικασμένο καθώς ύποπτα παρασκήνια ακούστηκαν για την επικράτηση της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό,και γρήγορα ξεχάστηκε ο αποκλεισμός από την Ομόνοια.....

Χρωστούμενα βλέπεις από τα περσινά πλέι-οφ....Μάλλον ήρθε η ώρα για την προσγείωση στην πραγματικότητα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ......


Κατά τα άλλα με αδιαφορία αντιμετώπισαν στην Τούμπα τα λεγόμενα του Γιάννη Χρυσικόπουλου, σύμφωνα με τον οποίο ο ΠΑΟΚ αθέτησε συμφωνία για την παραχώρηση του Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό. «Δεν υποσχεθήκαμε πουθενά κανέναν και αν θέλουμε να μιλήσουμε για ηθική, κάποιοι συμφώνησαν με παίχτη μας, πριν καν μιλήσουν μαζί μας», έλεγαν στην Τούμπα, τονίζοντας ότι ουδέποτε μίλησε μαζί του ο Ζαγοράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: