Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Πρόβλημα με Ζλάταν στη προπόνηση.....


Πρόβλημα με Μουλσίμοβιτς προέκυψε στον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό. Ο Βόσνιος αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Πέμπτης (18/9), οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάτι μη σοβαρό, ωστόσο η παρουσία του στον αγώνα της Θράκης θεωρείται αμφίβολη.

O Παντελής Κωνσταντινίδης ήταν αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας και ήταν χειμαρώδης στην συνέντευξη που έδωσε.......

«Ο Πανθρακικός αν και έχασε από τον ΠΑΟ, έχασε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να κερδίσει το ματς. Είναι μια νεοφώτιστη ομάδα, με ενθουσιασμό. Αν δεν παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό, θα έχουμε πρόβλημα. Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία, θα παλέψουμε και αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα κερδίσουμε το παιχνίδι», τόνισε αρχικά.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο «σβούρας» είπε: «Αισθανόμαστε άτυχοι, που δεν κερδίσαμε την ΑΕΚ. Αν δε δεχόμασταν το γκολ στο 37’, θα τέλειωνε νικηφόρα για μας το ματς. Πιστεύω ότι δείχνουμε μια καλή εικόνα και η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Είναι μια ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι, είναι μόλις δύο μηνών. Μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να παίξει ακόμα καλύτερα. Με το υλικό που έχει φέτος ο ΠΑΟΚ, σίγουρα, θα δείξει καλύτερη εικόνα».

Τέλος, αναφερόμενος στους στόχους του ΠΑΟΚ είπε: «Φέτος υπάρχει ξεκάθαρος στόχος, πρέπει να βγούμε στο ΟΥΕΦΑ. Από εκεί και πέρα να μικρύνουμε την απόσταση από τις δύο πρώτες θέσεις. Δεν μπορούμε να αναφερθούμε στον κόσμο και να μην πούμε ότι έχει κάνει υπομονή. Χρόνια τώρα είναι κοντά στην ομάδα παρά τις πίκρες. Ξέρουμε πόσο βοηθάει την ομάδα ο κόσμος. Μέσα στην Τούμπα είναι πολύ δύσκολο για τον οποιονδήποτε αντίπαλο να περάσει. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, που βρίσκεται στο πλευρό μας. Θα προσπαθήσουμε να ξεχαστούν τα προηγούμενα άσχημα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: