Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

«Μούσλι»



Αέρα... κορυφής πήρε ο ΠΑΟΚ που, έστω και δύσκολα, κατάφερε να πάρει τη νίκη από τον Πανθρακικό (1-0), στην Κομοτηνή και να φτάσει τους επτά βαθμούς στον πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Την ώρα που την περσινή χρονιά έκανε... κρα για να δει ένα «διπλό» (το μοναδικό ήταν στο Καυταντζόγλειο επί της Καλαμαριάς), ο «δικέφαλος του Βορρά» μετράει ήδη δύο εκτός έδρας νίκες καθώς μετά το τρίποντο στην Κρήτη ήρθε και αυτό στην Κομοτηνή να δώσει ώθηση στα... φτερά των παικτών του Φερνάντο Σάντος.

Το τέρμα με το οποίο κρίθηκε η συνάντηση ήρθε από τον... συνήθη ύποπτο Μουσλίμοβιτς ο οποίος «κατέβηκε» σχεδόν... απροπόνητος και έδειξε για ακόμη μια φορά ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Τρίβω τα μάτια μου και τσιμπιέμαι μήπως και βλέπω όνειρο.....
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που έμαθα όταν ήμουν μικρό παιδί.Να μην φοβάται έδρες και χωρίς την καταπληκτική απόδοση να αποδρά με τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης.Ομάδα με ουσία και υπόσταση που σε εμπνέει.Ζούμε μεγάλες στιγμές,αν και φυσικά είναι νωρίς ακόμα για όνειρα και φιλοδοξίες.Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ότι πλέον δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο εκτός έδρας.Γιατί η έδρα μας είναι και πάλι καυτή και δύσκολα θα ξεφύγει κάποιος με πόντους μετά το πάθημα με την ΑΕΚ.Επόμενος αντίπαλος είναι ο συμπολίτης ΑΡΗΣ του οποίου η ψυχολογία είναι στα τάρταρα μετά το τρίτο φετινό χαστούκι που δέχτηκε από τον Παναθηναϊκό.

Όσο για τον κόσμο,πιστός πάντα σε κάθε εξόρμηση.Οι Κινέζοι λένε μία φωτογραφία,χίλιες λέξεις....



Keep walking και χαμηλά την μπάλα.....

1 σχόλιο:

Stepas είπε...

Το πιο σημαντικό είναι ότι με μέτρια απόδοση πήραμε τους 3 βαθμούς και μάλιστα χωρίς να κινδυνεύσουμε καθόλου από τον Πάνθρακα. Έτσι πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ. Να έχει την ικανότητα να παίρνει τα ματς με τις πιο αδύναμες ομάδες ακόμη και όταν δεν παίζει καλά.