Κυριακή 10 Αυγούστου 2008

Περνάει από τεστ ο Μάρκος Αντόνιο

Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να πληρώσουν και τη Χαρτς, από τη στιγμή, που θεωρούν ότι μπορούν να πάρουν τον Καρυπίδη το άλλο καλοκαίρι ως ελεύθερο (αν και η Χαρτς του πρότεινε να επεκτείνει το συμβόλαιό του) και προτιμούν να «βγάλουν» τη σεζόν με τον Κοντρέρας (έχει τριετές συμβόλαιο), τον δανεικό από την Οσέρ, Μάρκος Αντόνιο, τον Μαλεζά κι έναν ακόμη κοινοτικό, οποίος δεν θα κοστίσει για ένα χρόνο περισσότερο από 200.000 ευρώ.Από τη μεριά του, ο Σάντος έχει τις αμφιβολίες του και περιμένει να δει τι μπορεί να του προσφέρει ο Μάρκος Αντόνιο, που με τα σημερινά δεδομένα, προορίζεται για παρτενέρ του Κοντρέρας. Τον Βραζιλιάνο τον γνωρίζει από τη θητεία του σε πορτογαλικές ομάδες, αλλά πέρσι στην Οσέρ δεν έκανε πολλά παιχνίδια και στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τραυματισμό (θλάση).

Το φιλικό με τη Λάτσιο, στο οποίο θα χρησιμοποιήσει τον Μάρκος Αντόνιο, θα είναι ένα κριτήριο για τον 25χρονο αμυντικό. Η οριστική απόφαση για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, θα ληφθεί στο τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου, όταν θα υπάρχει σαφής εικόνα και για τον Βραζιλιάνο.Εξάλλου, για τη θέση του τρίτου τερματοφύλακα, ο ΠΑΟΚ κατέληξε στον 32χρονο Δημήτρη Ρίζο, που δεν θα κοστίσει σχεδόν τίποτα.

1 σχόλιο:

Stepas είπε...

Με την Πόρτο που τον είδα δεν μου πολυάρεσε ο Βραζιλιάνος...Ελπίζω να με διαψεύσει στη συνέχεια.Πολύ τραυματισμός όμως ρε παιδί μου,ακόμη δεν ήρθε...

Καρυπίδης ή Λέκι,που έμεινε ελεύθερος από Θέλτα,είναι ό,τι πρέπει νομίζω.Μακαρι να πάρουμε κάποιον από τους 2 τους.