Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Έξαλλος ο Ζαγοράκης


Οι κακές... συνήθειες δύσκολα αλλάζουν και στον ΠΑΟΚ μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά αλλά όχι και τα μυαλά κάποιων εκ των οπαδών του. Η συμπεριφορά μιας χούφτας ανόητων, που οδήγησε στη διακοπή του φιλικού με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, οδηγεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην απόφαση να πάρει μέτρα, πριν ζήσει παρόμοια φαινόμενα και στους επίσημους αγώνες.


Ο Ζαγοράκης, που έφυγε για ολιγοήμερες διακοπές στη Χαλκιδική και δεν πήγε το Σάββατο στις Σέρρες, «βγήκε απ΄ τα ρούχα του» όταν ενημερώθηκε για τα όσα συνέβησαν στο κατάμεστο γήπεδο της πόλης. Εκεί, που μόλις στο 15’, μια ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ, έφυγε από το ένα πέταλο και προσπάθησε να μπει στο άλλο για να... υποστηρίξει κάποιους ομοϊδεάτες τους, που ήρθαν στα χέρια με φίλους των γηπεδούχων. Όταν δεν κατάφεραν να μπουν στο πέταλο, εκσφενδόνιζαν στα τυφλά πέτρες προς την κερκίδα, με αποτέλεσμα οι φίλοι των γηπεδούχων να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να σώσουν τα... κεφάλια τους (σημειώθηκαν 5-6 μικροτραυματισμοί) και να διακοπεί το παιχνίδι!Στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής Άγγελος Δαουλτζής, έκανε λόγω για «προσωρινή διακοπή λόγω επεισοδίων» και για «οριστική διακοπή, όταν διαπιστώθηκε ότι δεν λειτουργούσε ο ένας πυλώνας φωτισμού»!


Μ΄ αυτή την «εφεύρεση» ο ΠΑΟΚ δεν κινδυνεύει με τιμωρία, αλλά ο Ζαγοράκης αποφάσισε να καλέσει την Τετάρτη το μεσημέρι στα γραφεία τους εκπροσώπους των συνδέσμων και να θέσει επί τάπητος το θέμα της περιφρούρησης του γηπέδου. Το ίδιο βράδυ, άλλωστε, ανοίγει τις πύλες της η Τούμπα (με Ουντινέζε, 21:00) και στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν ξανά τέτοια φαινόμενα.


Εξάλλου, ο Σάντος ήταν εκνευρισμένος με την εξέλιξη του Σαββάτου, καθώς στις Σέρρες ήθελε να κάνει τις δοκιμές του και πλέον περιμένει το φιλικό με την Ουντινέζε. Σ΄ αυτό αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία, μάλλον θα χρειαστεί ακόμη λίγο χρόνο.Την Δευτέρα ή την Τρίτη αναμένεται να τελειώσει θετικά ή αρνητικά για τον ΠΑΟΚ η υπόθεση Καρυπίδη (έπαιξε 32’ στο φιλικό Χαρτς-Χαλ). Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε μαζί του και προσφέρει στη Χαρτς 150.000 ευρώ, αλλά η ομάδα του Εδιμβούργου επιμένει στις 300.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: