Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Ξύπνα,Fernando...


Εδώ είμαι πάλι,μετά από μια σχετικά μικρή αποχή μιας εβδομάδας…
Στο διάστημα αυτό,είχαμε δύο κακές εμφανίσεις της ομάδας με ΑΕΚ και
Άρη.Και στα δύο παιχνίδια,το συμπέρασμα που έβγαλα ήταν ότι τελικά ο
Κος Σάντος είναι δειλός και άτολμος.Και επειδή μου αρέσουν τα αρχαία ρητά,
σας παραθέτω ένα που το χρησιμοποιούν οι ειδικές δυνάμεις του στρατού.
«Ο τολμών νικά».Ή αλλιώς,στην αργκό η κατάλληλη έκφραση είναι «όποιος φοβάται,πάει σπίτι και κοιμάται»,ή σπίτι ή στον πάγκο του…..
Δεν είναι δυνατόν να παίζεις 2 ενενηντάλεπτα με ανύπαρκτους αντιπάλους και να
συνεχίζεις με 4-5-1 σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.Και δυστυχώς ο Σάντος δεν τολμά,δεν ρισκάρει….Υπήρχε περίπτωση ο Αναστασιάδης να χάσει στο ΟΑΚΑ ή να μην κερδίσει έστω στη Τούμπα τον Άρη……Σίγουρα το υλικό έχει ελλείψεις αλλά και η τακτική είναι θέμα προπονητή…..

Με στεναχώρησε πολύ επίσης η συμπεριφορά του Κοντρέρας στο ΟΑΚΑ και η εμφάνιση του Βερόν στο ματς του κυπέλου με τον Άρη…
Ο πρώτος ήταν απαράδεκτος για την κόκκινη κάρτα που πήρε στο κέντρο του γηπέδου ενώ το φάουλ που είχε υποδείξει ο διαιτητής ήταν υπέρ μας.
Ο δεύτερος δε,στις 4 τελευταίες εμφανίσεις είναι μεταμορφωμένος σε άλλον παίκτη.
Καμία σχέση με τον παικταρά που είδαμε στον πρώτο γύρο…
Και με βάζουνε σε υποψίες όλα αυτά.Δεν γίνεται έτσι ξαφνικά να πέφτει η απόδοση του χωρίς να τραυματιστεί.Κάτι περίεργο συμβαίνει,να μου το θυμηθείτε….

Τώρα για τα αποτελέσματα,δεν έχω να πω κάτι.Με ενοχλεί η δειλία του Σάντος και άντε πες με την ΑΕΚ παίζαμε εκτός έδρας και κατέβηκε σφιχτά.Με τον Άρη δεν υπάρχει δικαιολογία για την εμφάνιση που έκανε η ομάδα.Και μη μου πει κανείς για το βρεγμένο γήπεδο.Δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο όποιος ισχυριστεί κάτι τέτοιο.Όσο βρεγμένο ήταν για εμάς,άλλο τόσο ήταν και για αυτούς…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: